fredag 13 april 2012

Misär

Nu är man inne i den oändliga veckoloop som repeterar sig fram till terminslut. Måndagsmisär, tisdagsstress, onsdagsorientering, torsdagstristess, fredagskultur, lördagstävling, söndagsångest. Vecka in och vecka ut.

Mitt huvud klarar inte av att sätta sig in i vad vi gör i skolan, ännu mindre att styra tangentbordet så att ett kontinuerligt flöde av blogginlägg hamnar här. Det mesta är dock misär. Jag ser ut som fan, går runt i slitna kläder och luktar urvridna våtsockor efter ett Lunsenpass. Lägg på det en allmän olust att göra något åt det.

 Vilden

Folk frågar ibland om jag sparar slutspelsskägg varpå jag alltid svarar: "Nej. Allmänt förfall", vilket såklart är den högsta av sanningar. Det har gått så långt att jag slutat duscha efter träningar. Och jag måste ändå säga att det är en otrolig frihet att inte kunna bry sig.

På tal om slutspel och hockey: "Det enda som jag tycker är mindre intressant än hockey, det är att prata om hockey" -Karl Walheim.

Det är också den högsta av sanningar.

Fler höga sanningar är att vänta om ni kan stå ut med att de kommer i spridda skurar. I helgen blir det ännu en helg med orientering och tävlingar. Som alla andra helger. På tävlingar där orienteringens själ ständigt och skoningslöst våldtas av kommersialism och kapitalism.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar