måndag 24 augusti 2015

Ett spretigt inlägg

Ett tag sen jag hörde av mig. Jag har ryckt upp mig. Fick ihop nästan 40 timmar i juli. Skulle upp i fyrtio men bestämde mig inte förrän i mitten. Klen i början. För mycket serier på tv som tog fokus när det inte fanns något jobb att fokusera på. Dåligt. Blev 38. Med några resdagar.

Tog beslutet att jag skulle operera hälsenan. Blev övertalad om att besinna mig. Var nog nyttigt att höra. Kör nya övningar nu med stretch. Upplever förbättring. Kan dock bero på tån jag slog i för två dagar sen som upptar uppmärksamheten i smärtcentrum. Återstår att se. 

Vinst på skotska sexdagars. H21Kort dock. Bedrövlig orientering från min sida utom dag fyra. Räknade nyss ut att jag har 2/3 pallplatser den här säsongen, men bara tolv sprungna tävlingar bakom mig. Den senaste på Kristinehamns OL-weekend, där jag drämde i stortån så det ekade i hela Värmland. Tävlingen var på en soptipp. Kände mig som en sopa efter det orienteringsloppet också. 

Börjat jobbet igen efter sommarlovet. Kul och annorlunda att se från ett annat perspektiv än som elev. Man märker på dem hur återgången till rutiner är bra. Det tror jag på. En dags uppspelthet, sen lugn. Tillbaka i lunket. 

Fick bra träning förra veckan trots jobb. Känner dock en viss dragning till mitt ännu inte fullt utnyttjade idrottsliv. Jobbar just nu 100 % och tränar 80 %. Skulle vilja att det var tvärtom. Hur nu den ekvationen går ihop. 

Tisdagar och torsdagar är löpardagar nu. Intervaller tisdagar, distans torsdagar. Byter ut mot orientering när jag känner att hälsenan klarar det. Lördagar och söndagar vigda åt tävlingar. Om inte det så blir det löpning eller OL på de dagarna också. Resten alternativt. På tal om det så var jag på rullskidträning i Örebro för en vecka sedan. Mer än 25 pers närvarande, varierande erfarenhet av träningsformen. Har aldrig sett så många vätskebälten samlade på en plats förut. 

Det här blir ett spretigt inlägg. Kontinuitet behövs, kan inte lasta av mig allt på en gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar