lördag 6 augusti 2011

Bulletin #1 KTH (Köschwa TräningsHelg)

KTH-styrelsen rekommenderar att börja lägret med J-cupstävlingarna i Södermanland 20-21 augusti. Under eftermiddag/kväll på söndag kommer det erbjudas en microsprint i Köping innan vi tar oss ut till sommarstugan och boendet för helgen. Länk till karta.

På boendet kommer det erbjudas interna kamper såsom; fisketävling, vasslagning med lie, rodd och kast med liten Ridefelt.

Vi lagar mat själva och sköter allt sånt som vanligt. Någon dag skulle vi kunna äta ute eller ta med oss mat när vi åker bort för träning. Det finns goda möjligheter att cykla på denna utflyktsdag.

Med tanke på stundande SM kommer träningarna vara inriktade på SM-lik terräng och allmän teknikträning. Alla, skadade som hela, kommer kunna springa/gå träningarna. Det kommer alltså erbjudas kortare jogg- eller gångalternativ till alla träningar. För att se till att alla kommer formtoppade till SM ser vi på KTH också till att styra en lättare kräftskiva för att stärka moralen hos lägerdeltagarna.

Bilder och kartklipp:

Utsikt från ett stugfönster 

 Fast nej, det var bara en tavla

 Stugläget

Pure 

Pure 

Pure 

Pure 

Pure


Är du sugen på att anmäla dig så är det bara att slänga iväg ett mail till simonhej@hotmail.com så ordnar KTH-styrelsen resten.

1 kommentar:

  1. Ser grymt ut! Framförallt tavlan. Jävligt fin tavla det där.
    Misstänker att KTH-styrelsen redan har hanterat min muntliga anmälan. Men i vilket fall så är det såklart att jag inte kan missa det här trots att jag är trasig. Räknar dock, med att du tar ut Dacordin och rastar pansar-pungen lite.

    SvaraRadera