torsdag 24 november 2011

Den ultimata spellistan för avfjollande inför nattorientering

Man kan ju försöka vrida och vända på det hur mycket man vill, men till slut kommer man till en punkt i vardagen då man inte tycker träning är kul. Allra helst ska man tycka att träning aldrig är kul, eftersom att man oftast inte tar i tillräckligt när man tycker det. Vill man skrika ut hur superkul det är att träna en kall novemberkväll med dimma, spöregn, hagel eller en kombination av alla dessa tre så är man antingen felkopplad eller heter Helena Jansson.

Men man drar ju ut på de där sviniga passen ändå för att det är de som man blir bra av. Att ljuga för sig själv och tycka det är kul däremot... Det är livsfarligt.
Lyckligtvis är jag mycket bildad i att träna i motivationssvackor. Skulle det finnas högskolepoäng i detta så skulle jag vara professor i ämnet just nu. Därför har jag såklart skapat den bästa spellistan i världen för att ladda inför nattorientering eller bara distans i ständigt mörker.

Och när pannlampan slocknar mitt ute i Nåsten på ett distanspass kan man inte låta bli att nynna: "När månen om natten sätts i brand, hörs ett isande skrik ifrån norr, är det sant?..."

1. Primo Victoria
2. You Shook Me All Night Long
3. A Warrior's Call
4. Crawl Through Knives
5. Highwired
6. Can't Stop
7. Bas Riff
8. Du Hast
9. Welcome to the Jungle
10. Dobermann
11. Chop Suey!
12. Over the Hills and Far Away
13. Dancing With Myself
14. Through the Fire and Flames
15. Var é vargen?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar