söndag 31 oktober 2010

Ready? Set! Go!

Imorgon börjar det som kommer bli en mycket givande vinter träningsmässigt. Ryssträningen. Förmiddagen kommer gå åt till det å så härliga långpasset. Över två timmar distans med en liten inbakad OL-bana, en bekant sådan, då jag sprang den förra året på Uppsala Träningshelg. Det rör sig om medeldistans vid Ekensberg.
På eftermiddagen tänkte jag ta fram rullskidorna och leta upp en bra runda. Har blivit dåligt med sånt på sistonde. Kommer nog bli dåligt med skidor i vinter också förövrigt, då Uppsala knappast är känt för sina vackra skidanläggningar.

Fan, Sandviken kanske inte var så dumt ändå.

Fast jo.

Högbo däremot, är ju en dröm för träningsvilliga. OL, skidor, MTB, löpning, bad i januari. You name it! Och efteråt kunde man alltid ta en bulle, basta lite och tänka tillbaka på mjölksyran i Blixtabackarna efter två varv på 15-kilometersspåret. Det var tider, det!

Ett annat plus med att den hårda träningen drar igång är att jag på fredag inviger bandysäsongen. Eftersom att korpligan i hockeybockey ligger i en helt annan prisklass än den i Sandviken går det över till bandylirande på Studenternas på fredagar. Men det är inte fy skam inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar