torsdag 8 december 2011

Kroppen och jag

Kroppen och jag har nått ett vägskäl i vårt förhållande. Antingen så lyssnar jag mer på Kroppen och hon stannar kvar eller så gör hon slut, säger hon. Hon påstår att jag inte lyssnar på henne och att jag bedrar henne med någon annan. Visst, jag har väl haft mina snedsteg, som så många andra, men det är över nu! Hedersmord!

Vi tog en tur idag på reflexrundan i Stadsskogen där vi hade ett allvarligt snack, Kroppen och jag. Hon har varit tvär i över en vecka nu utan att berätta varför så jag ställde frågan rakt ut och fick en kavalkad av anklagande anledningar över mig. Tydligen så kom hon på mig med att vara otrogen med hennes skabbiga och feta gamla kompisar i helgen, Sprit och Socker. Det var tyvärr ingenting jag kunde neka till men jag ångrar det djupt och hoppas att vi kan gå vidare i vårt förhållande om vi jobbar på det. Det var ju trots allt bara en engångsgrej. Typ.

Sen så sa hon att hon förstått att jag hade tappat intresse för henne den gången då jag uppåtvrickade hennes fot på en tisdagsbana tidigare i höst och att hon blivit lite purken efter det. Hon hämnades genom att skicka Benhinnorna på mig lagom till förra helgen men nu har hon lovat att sluta med sådana fasoner. Hon sa också att jag aldrig tog med henne på roliga saker och att vi bara gjorde det jag ville göra hela tiden. Kroppen gillar tydligen inte de långa asfaltsrundorna som vi ibland hamnar på under våra distanspass. Hon lade fram förslaget att vi kanske skulle testa på yoga eller någonting annat trevligt som kunde stärka vårt förhållande, men där sa jag ifrån direkt! Jag tränar ingenting där kärringar, motionärer och annat löst folk inte hamnar långa avstånd bakom mig.

Sen så ställde Kroppen redan nämnda ultimatum till mig och sa att jag fick välja. Vi bor ju ändå ihop och så, sa hon, så då kan man inget annat begära än att vi lär oss att kompromissa. Vi kom ändå fram till en bra lösning där hon gick med på att inte klaga så mycket om jag lovade att behandla henne som den drottning hon faktiskt är. Sen så kysste vi varandra och blev sams.

Jag älskar Kroppen <3

PS.

Och försoningssexet gick inte av för hackor det heller!

DS.

1 kommentar:

  1. hahah!

    Du har ju lite humor trots allt Simpa ;)

    SvaraRadera